Dosarul medical al lui Michael Schumacher, furat si scos la vânzare

14316620_Schumy_99_b

Dosarul medical al lui Michael Schumacher a fost scos la vânzare
Potrivit managerului fostului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm, a anunţat că dosarul medical al campionul a fost furat din spitalul Grenoble, şi oferit spre vânzare presei din Marea Britanie, Franţa şi Germania.

Kehm avertizează că dacă informatiile medicale depre Michael vor fi făcute publice, echipa sa va depune plângeri penale. “Conținutul fișierelor medicale sunt în totalitate private și confidențiale și nu trebuie să fie puse la dispoziția publicului. Prin urmare, dacă aceasta se va întâmpla, vom fi nevoiţi să depunem plânngeri penale și să cerem despăgubiri împotriva oricui va publica conținutului sau referitor la dosarul medical.”

Pe 16 iunie, Michael Schumacher a fost transferat de la secţia de terapie intensivă a spitalului din Grenoble la o clinică din Lausanne, unde îşi va continua recuperarea. Atunci spunându-se că acesta a fost constient pe aproape toată perioada drumului. Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel şi a fost operat de două ori la cap.
http://www.bbc.com/news/world-europe-27988747

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 2