Două noi biciclete electrice la preț avantajos

Producătorul de hoverboard-uri electrice, IO Hawk, a lansat pe piață primele sale modele de biciclete electrice pentru off-road și oraș. Ele vor impresiona prin tehnologie puternică și solidă, la un preț avantajos.

Compania IO Hawk este cunoscută ca fiind unul din primii producători din lume de E-Boards (Hoverboards). Într-un test efectuat recent de n-tv.de dispozitivele se prezintă sigure și fiabile, în timp ce anunțul producătorului privind intenția de a lansa în august două modele noi de biciclete electrice la prețuri atractive, a atras atenția tuturor. IO hawk E1 este un model cross, iar E2 este o bicicletă pentru oraș.

Cele două modele au o greutate de 23 și 24 de kilograme și sunt în mare parte identice, E1 are jenți de metal ușor de 26 de inch, iar cealaltă bicicletă de la IO Hawk are un model special de jantă cu doar trei spițe. În afară de asta modelul cross beneficiază de mai multă putere. Acesta este propulsat de un motor de 250 de wați, sprijinit de un acumulator de 36 de volți, cu o capacitate de 504 wați pe oră (Wh) și 14 amperi-oră (Ah). Astfel că bicicleta electrică oferă o autonomie de până la 140 de kilometri. În cazul E2 este vorba despre o baterie de 375 Wh și 10,4 Ah, care permite o autonomie maximă de 110 kilometri.

Pentru transmisia puterii la roți se utilizează o cutie de viteze cu șapte trepte, marca Shimano. Bicicleta este controlată prin apăsarea unui buton, accelerând singură până la o viteză de 6 km/h, pentru a accelera până la viteza maximă de 25 km/h este necesar ca biciclistul să pedaleze. În afară de asta E1 și E2 sunt echipate cu un ecran LCD cu dimensiunea de 3 inch, care prezintă, printre altele, informații privind viteza, kilometri parcurși și ora exactă. Pe lângă asta utilizatorii pot să își coneteze smartphone-ul prin intermediul unui soclu universal, acesta încarcă telefonul de la acumulatorul bicicletei printr-o conexiune USB.

http://www.n-tv.de/technik/Zwei-neue-E-Bikes-zum-fairen-Preis-rollen-an-article19933320.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =