Downward Spiral: Horus Station se va lansa în primăvară

 

Downward Spiral: Horus Station este un joc de aventură science-fiction de la 3rd Eye Studios, un studio marca Finish care implică veterani din industrie care au lucrat la jocuri precum Alan Wake, Halo 5 și filme precum Wall-E, Gravity sau Prometheus.

În timp ce Horus Station este practic a doua ediție a seriei ca urmează după Downward Spiral: Prologue (2017), fiind astfel doar un pas în evoluție. Downward Spiral: Prologue lansat anul trecut a fost un test pentru acest concept. Acum suntem pregătiți să vedem jucătorii cum se îmbarcă pentru o aventură în mărime completă pentru a descoperi stația Horus, cu o atmosferă unică, a spus Kari Koivistoinen, CEO al 3rd Eye Studios.

Pentru aceia dintre voi care doresc să trăiască acest joc în VR, dezvoltatorii vor continua să lucreze la tehnologia lor proprie care elimină răul de mișcare în mediul VR în timp ce permite o libertate mare de mișcare. Mișcarea este lipsită de întreruperi, ceea ce permite jucătorilor să se implice în activități intense de explorare sau lupte violente.

Horus Station caută să devină un joc de aventură în mărime completă, care are loc pe o stație spațială care a fost abandonată în mod misterios de echipajul său. În timp ce 3rd Eye este destul de limitată în indicii privind ceea ce urmează, ei ne-au spus că jocul implică rezolvarea de puzzle-uri, lupte sau ocolirea unor obstacole neprevăzute, folosind echipamente ce se găsesc pe navă pentru a elimina amenințările, totul se petrece însă într-un mediu cu gravitație zero.

Jocul va include și un mod co-op, care permite unei perechi de jucători să exploreze Horus Station atât normal, cât și cu inamici pe hartă. Oferă de asemenea un mod de joc PvP cu opt jucători, dar și multiplayer PvE, care include la rându-i modurile Deathmatch, Horde sau Survivor.

Multiplayer Sci-fi Adventure ‘Downward Spiral: Horus Station’ to Launch This Spring on PSVR, Rift & Vive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 7