“Downward Spiral: Horus Station” va sosi pe PSVR luna viitoare

3rd Eye Studio, un dezvoltator cu sediul la Helsinki, care a dezvoltat, printre altele, titlul “Downward Spiral: Horus Station (2018)”, a anunțat recent că versiunile de PS4 și PSVR ale jocului sunt programate să sosească pe PSN în luna august.

Potrivit blogului 3rd Eye, studio-ul se apropie de lansarea acestui titlu pentru PlayStation 4 și PSVR. Versiunea se află în fazele finale ale certificării, deci mai rămân doar ultimele bug-uri de rezolvat. Acest lucru înseamnă de asemenea că lansarea este la doar câteva săptămâni distanță. Creatorii spun că vor anunța data exactă a lansării, odată ce vor fi siguri de ea.

Studioul a menționat de asemenea pe Twitter că atât VR cât și versiunea tradițională de monitor sunt programate să sosească în august 2018. Zburând în gravitație zero, utilizatorii se propulsează prin Horus Space Station folosind diverse metode, prin retragerea unui cârlig de ancorare, cu ajutorul unui “air booster” sau prin împingerea în părțile interne ale stației, precum panouri de comunicație sau perete despărțitor.

În review-ul făcut de jurnaliștii de specialitate, aceștia au fost de părere că “Downward Spiral: Horus Station” a făcut economie la două elemente cruciale pentru aventură: poveste și gameplay. În ciuda acestor aspecte, este un joc impresionant din punct de vedere vizual și atmosferic. Un soundtrack a fost creat de Ville Valo, fost membru al trupei HIM, ceea ce fixează o stare plăcută.

În plus față de misiunile de campanie, Downward Spiral include un moduri multiplayer PvP și PvE cu opt jucători. În ciuda lipsurilor din joc, există multe lucruri pozitive la acest titlu, deci să sperăm că grafica deosebită a jocului va putea fi adaptată la limitările grafice ale PSVR.

https://www.roadtovr.com/downward-spiral-horus-station-arrive-psvr-next-month/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 93 =