Dropbox nu a fost atacat

Snapshot 2014-10-20 09-30-25

Dropbox nu a fost atacat
Persoane necunoscute au pretins că au obținut acces la nici mai mult nici mai puțin de 7 milioane de conturi ale platformei online de file hosting, Dropbox. Necunoscuții au cerut donații în numerar pentru a publica mai multe informații. A existat până acum o singură tranzacție.

Serviciul online de stocare fișiere Dropbox a negat clar într-un post pe blog orice fel de atac din partea hackerilor. Compania scrie către utilizatori să își păstreze calmul pentru că informațiile lor sunt în siguranță. O persoană neidentificată a pretins că este în posesia a aproape 7 milioane de conturi Dropbox. În mai multe postări de pe pagina Pastebin persoana neidentificată a permis accesul parțial. În aceste liste sunt și furnizori germani de servicii de E-Mail, cum ar fi spre exemplu, GMX.

Conform Dropbox, marea majoritate a parolelor sunt deja învechite și provin de pe alte servicii. Acest lucru se petrece atunci când o persoană folosește aceeași parolă de acces pentru serviciul de poștă electronică, Facebook, google mail, forum și serviciul Dropbox. Dacă forumul spre exemplu este compromis, informațiile despre parole vor deveni cunoscute și vor fi postate pe internet.

http://www.sueddeutsche.de/digital/cloud-speicherdienst-dropbox-dementiert-hacker-angriff-1.2172793

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 77