RAPID POLITIC

plan-drum-expres-oradea-680x365RAPID POLITIC

Nici nu s-a racit bine schimbarea politica la centru, ca deja in Oradea, drumul rapid a si fost aprobat tot “rapid”,  urmare razgandirii a doi politicieni ce cu o saptamina in urma erau contra. Aleşii orădenilor au aprobat joi, exproprierea imobilelor de pe tronsonul doi, delimitat de străzile Graurilor şi Gheorghe Doja şi  au adăugat coridorului de expropriere si proprietăţile de pe tronsonul trei dintre străzile Gheorghe Doja şi Louis Pasteur.

“Grupul de consilieri PDL va vota “pentru” la ambele proiecte, dar cerem ca de aici înainte la fiecare şedinţă de Consiliu Local să există o informare sumară cu privire la acest proiect. Aşteapt de la municipalitate o schimbare de atitudine faţă de orădenii expropriaţi, astfel încât aceştia din urmă să fie informaţi din timp atât cu privire la declanşarea procedurii cât şi despre despăgubirile pe care le vor primi”, a spus Puşcaş reprezentat PDL.

Prin aprobarea  trecerii în proprietatea municipiului a peste 40 de terenuri, patru case şi două garaje situate pe tronsonul delimitat de străzile Graurilor şi Louis Pasteur in valoare de circa 2,8 mil lei se face cale libera spre “calea rapida” a orasului.

——————————————————————————————————————————————————————————-

1471087_10201295491929885_1737037589_n copy……….Trei scheleti mergeau pe drumul rapid . La un moment dat, unul il pipaie pe cel de langa el si zice:
– Ia uite ce oase tari ai! Cand ai murit?
– In ‘70, zice scheletul. Eh… se manca sanatos atunci. Dar tu cand ai murit?
– Pai in ‘90, dar si atunci se manca inca sanatos.
– Da, se vede ca si tu ai oase tari… calciu… ce sa mai.
– Cand ai zis ca ai murit?, il intreaba curiosi pe al treilea schelet.
– Ba tampitilor, eu n-am murit! Sunt student si ma duc la cursuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 10 =