DRUMUL CRUCII

1523037_249515375233593_69765280_o-600x400DRUMUL CRUCII PE DEALUL CIUPERCA

Ritli Csongor reprezentantul UDMR in CL Oradea, si-a dat acordul pentru proiectul de pe dealul CIUPERCA pentru ca la intrebarea: „Drumul Crucii este inclus în acest proiect?” vicele Mircea Mălan, a raspuns că proiectul este agreat de Episcopia Greco-Catolică şi că alveolele sunt plasate chiar acolo unde convoiul ar urma să se oprească in traditionalul DRUM AL CRUCII.

                                   Proiectul prevede  plantarea unor arbori de dimensiuni mari, cu scopul de  a oferi umbră vizitatorilor, cum sunt plantări de larice, pin negru şi pin silvestru, tisa, mesteacăni, magnolii, aluni, stejari pufoşi, tei argintiu sau artar japonez,  a spus viceprimarul.

GRADINA PUBLICA DE PE DEALUL CIUPERCA,denumirea oficiala a proiecului, in valoare de circa 1,6 mil europlus TVA, a fost aprobat vineri de CL Oradea. Din totalul sumei  jumatate pune la bataie primaria si cealalta vine din fonduri europene.In versiunea aprobata s-a renunţat la cascadă şi lac, a ramas ceva  din mini-podgoria de Bihor, va mai fi  un amfiteatru cu o capacitate de 130 de locuri, punctul de informare turistică, un punct de alimentaţie publică toate in jurul drumului mentionat anterior. Licitaţia va fi  în următoarele săptămâni cu  termen de predare de circa zece luni.

——————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile……Hotel nu va fi pe dealul CIUPERCA, dar totusi….

..Ion si Vasile trag peste noapte la un hotel. Pe la miezul noptii Vasile face un atac de cord si moare. Suna Ion la 112,vine ambulanta, politia, ancheta, tot tacamul. La final, politistul il intreaba pe Ion:

– Bade, n-ai auzit, o zis ceva, o gemut ? da-ne mai multe detalii…

– Apoi o zis ca ii rau…

– S-apoi tu ce i-ai zis ?

– D-apoi cui ii mai ie bine in ziua de azi ?!?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2