Dubai creează o flotă de automobile Tesla pentru serviciul Uber

Dubai este al doilea cel mai mare emirat din Emiratele Arabe Unite și a ajuns să fie un stat foarte bogat datorită rezervelor sale abundente de petrol. Având local unele dintre cele mai reduse prețuri la combustibil din lume, SUV-urile și vehiculele ineficiente sunt o prezență foarte des întâlnită pe străzile sale.

Cu toate acestea, serviciul de ride-sharing Uber întrerupe acum tradiția lăsând utlizatorii să aleagă o opțiune cu zero emisii dintr-o flotă formată din automobile Tesla. Uber a lansat o nouă opțiune UberONE prin intermediul aplicației de pe smartphone, care permite utilizatorilor să aleagă un automobil electric Tesla Model S sau Model X pentru călătoria lor, tariful fiind ceva mai redus.

Serviciul UberONE este oferit în colaborare cu Dubai Taxi Corporation, care a anunțat că va adăuga flotei sale de automobile un număr de 200 de Tesla Model S și Model X anul acesta. Presa vorbește despre faptul că 50 de automobile electrice marca Tesla sunt deja operaționale în serviciul UberONE, iar alte 150 de exemplare din Model S și Model X se vor alătura flotei în următorii doi ani. Managerul general de la Uber UAE, Chris Free, a declarat cu privire la acest parteneriat cu Dubai Taxi Corporation că permite pasagerilor să aibe parte de experiențe noi și inovative.

http://www.greencarreports.com/news/1113186_oil-rich-dubai-adds-a-fleet-of-uber-tesla-electric-cars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 20