DUBAI HIP BEACH

628x471

 

Hip Beach din Dubai, atrage toate categoriile de viata

Avand in vedere ca se apropie vacanta de vara, cei carora bugetul le permite, pot alege destinatia Dubai, mai precis plaja Hip. Aceasta se intinde de-a lungul falnicilor zgarie nori, inspre districtul Marina, un loc rar din Orientul Mijlociu si care a fost facut de oameni. Aceasta plaja reuneste intr-un amestec multietnic pe cei cu posibilitati si cei care inca lupta pentru o viata mai confortabila.

Cele mai multe dintre turnurile de lux existente de-a lungul plajei au fost construite in ultimul deceniu . Unele sunt case ale profesionistilor straini care lucreaza in centrul comercial din Golf, altele, proprietati de vacanta, sau un loc de „parcare” a banilor pentru oamenii de afaceri bogati din Rusia, Asia si Arabia Saudita.
Plaja are vedere la insula orasului, Palm Jumeirah, care a devenit in prezent mai populara ca niciodata, dupa deschiderea recenta a unei promenade eleganta pentru cumparaturi si divertisment.

In februarie, actorul Will Smith a vizitat Dubaiul si alaturi de conducatorul Sheik Maohammed bin Rashid Al Matoum, a aruncat o privire la complexul de pe malul marii, care se mandreste cu un cinematograf high-tech in aer liber si panouri digitale.
http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=307908488

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4