DUBLU CA NR,…

afisA3blogDUBLU CA NUMAR DAR TRIPLU CA VALOARE

“Potrivit legii, contribuabilii – persoane fizice au posibilitatea să direcţioneze 2% din impozitul pe venit spre entităţile nonprofit.În 2013, 68.650 de bihoreni au dispus direcţionarea a 2% din impozitul pe venitul anului 2012 pentru sponsorizarea entităţilor nonprofit. Suma adunată se ridică la 3.210.630 de lei”, afirma  Ioan Mihaiu sef AJFP BIHOR.In anul 2006 au direcţionat 2% din impozit, 33.235 de contribuabili, iar suma colectata a fost de  1.009.000 de lei,cu alte cuvinte persoanele fizice au fost dublu ca numar de contribuabili care au donat 2% iar ca valoare suma a fostd trei ori mai mare ca in 2006-si maimulti si mai darnici.

Suma maxima ce se poate cumula pe aceasta directie  ar putea trece de 8 milioane de lei. E necesar  doar ca asociaţiile şi fundaţiile să le solicite, iar contribuabilii să completeze formularul 230 – „Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual şi deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea în sistem colectiv pentru domeniul locativ”.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

1471087_10201295491929885_1737037589_n copy……curiozitatea de a afla cui trebuie sa donezi nu se poate compara cu genul de curiozitate de mai jos…

…..La spital o tanara foarte frumoasa asteapta in hol, pe un pat rulant, sa fie condusa in sala de operatie, pentru o mica interventie chirurgicala.Este putin ingrijorata, cu atat mai mult cu cat orele se scurg si nimic nu se intampla.
Intr-un final, un tip imbracat in alb din cap pana-n picioare se apropie, ridica cearsaful care o acoperea si ii examineaza corpul gol, din cap pana-n picioare. Dupa aceea pune cearsaful la loc si se indeparteaza putin pentru a discuta cu alte “halate albe”.

Un al doilea om din grupul celor imbracati in alb se apropie, ridica cearsaful si o examineaza, dupa care pleaca si cand un al treilea halat alb se apropie si ridica cearsaful pentru a o examina, femeia i se adreseaza ingrijorata:
– Am inteles ca e nevoie de mai multe examinari, dar pana la urma cand ma operati?
Omul in halat alb ridica din umeri:
– Habar n-am! Noi suntem aici sa vopsim holul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 54