Ducerea cu presul a romanilor de catre bihoreanul Vasile Blaga

se-aude-zdranganit-de-catuse-dinspre-dna

DNA inseamna Directia Nationala Anticoruptie. Ce treaba are DNA cu accidentul de masina produs de un prieten al lui Vasile Blaga, copresedinte PNL?

In masina nu s-au gasit nici sirieni sau mexicani emigranti, nici vri-un afgan impuscat  si nici ceva droguri sau arme cumparate cu banii rezultati din coruptie.

Si atunci de ce bihoreanul nostru, Vasile Blaga se “miticeste” si o da la intors cu declaratiile facute luni dimineata.

Adevarul evident este altul, caci DNA intr-un comunicat exclusiv dat la Europa FM a transat simplu: politicianul a fost chemat ca martor intr-un dosar de coruptie despre care inca nu se poate afirma nimic.

Nici curajul lui Ciolos de a fi ardelean taios in replicile catre Dragnea la socoteala data in fata parlamentului lipsit de educatie antreprenoriala, nu a putut perturba atentia de la o declaratie falsa de presa a lui Blaga, o proba a lipsei de maturitate politica.

Ce mare branza era daca spunea ca e martor intr-un dosar penal aflat la inceputul anchetei, caci la urma urmei nu a iesit incatusat la maini.

Si toate acestea in conditiile in care Blaga a dat totusi dovada de multe ori ca are sange undeva, loc important in geografia corporala, fapt ce l-ar fi putut face mai onest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =