DULCE PRACTIC

  • 2-format43Dulce, practic și rapid

În curând lucruri precum, plastic, metal, sau mâncare s-ar putea realiza cu o imprimantă 3D. Un producător american de dulciuri crede că s-ar putea obține chiar și ciocolată folosind această tehnologie modernă. Iar compania dorește să perfecționeze tehnologia pentru folosirea ei în producția de masă.

 

Ciocolata este disponibilă pe rafturile fiecărui supermarket. Dar producătorul american de dulciuri, Hershey, a considerat probabil că acest lucru este prea simplu. The Wall Street Journal a raportat că, compania este în proces de dezvoltare a unei imprimante 3D împreună cu compania 3D Systems. Această imprimantă, odată umplută cu ciocolată, urmează să poată produce forme geometrice complexe.

 

Printarea ciocolatei pare a fi o modalitate simplă pentru a răspândi tehnologia pe scară largă, iar 3D Systems își face astfel intrarea pe piața de dulciuri. Compania a prezentat deja la o expoziție electronică un dispozitiv capabil de a imprima figuri în multiple culori. Clienții profesioniști, cum ar fi brutarii sau cofetarii vor putea astfel să aleagă rețeta sau aromele dintr-o carte de bucate digitală. Compania spune că își dorește ca tehnologia să fie disponibilă și clienților mai mici, cum ar fi gospodăriile, într-un timp cât mai scurt.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 70