Dupa Brexit, Marea Britanie are o noua problema majora, cruzimea fata de animale

tumblr_inline_oaq7912qqL1rpqds5_1280.png.cf

La aniversarea celei de a treia zi de naștere a prințului George, părinții săi au ales să marcheze această ocazie prin distribuirea a patru noi fotografii adorabile si pline de istețime ale sale. Ducele și Ducesa de Cambridge, au spus că au fost încântați să împartă imaginile cu copilul cu ocazia celebrarea zilei de nastere, inclusiv o clipă deosebit de dulce al lui George la picnick cu câinele familiei.

 

tumblr_inline_oaq792DmYJ1rpqds5_540.png.cf

Pozele cu printul George al Ducelui si Ducesei de Cambridge, dragalase de altfel, cum puteti vedea mai jos, nu au scapat de observatiile critice ale iubitorilor de animale. De parca nu ar fi fost de ajuns efectul Brexit produs asupra populatiei insulare, impartita in doua, acum iata un nou motiv de partajare a opiniilor poporului britanic, unii pro si altii tacuti.

Motivul?

Intr-una din poze copilul-print imparte la un picnic regal inghetata sa cu cainele Lupo. Fotograful Matt Porteus a surprins momentul ca o stare de placere relaxata a printului in timpul de joaca al sau cu animalul de companie.

Evident ca asociatiile de protectie a animalelor au si ripostat cu acuzatii si critici la adresa parintilor care nu-si educa odrasla in spiritul grijii fata de patruped, care nu are voie sa manince inghetata. Acum, cuplul regal este criticat pentru ca a permis lui George să facă acest lucru.

tumblr_inline_oaq793Paol1rpqds5_540.png.cf

Cu toate că imaginea este, fără îndoială superba, unii militanții pentru protectia animalelor spun ca gestul e o cruzime fata de animale pentru ca  inghetata ar putea fi periculoasa pentru caini.

Unii experți avertizează că toti câinii sunt alergici la produsele lactate și ca hrănirea cu inghetata le-ar putea crea  probleme digestive, inclusiv diaree. O organizatie de caritate a explicat cotidianului Mail-online motivul fundamental al noului scandal: câinii adulți au un deficit de lactoză care ar fi necesar pentru digestia laptelui.

Imediat in social media, activiștii s-au grăbit să-și exprime îngrijorarea față de fotografia cu pricina, “De ce Prince George încearcă să omoare acest câine hrănindu-l cu un Magnum alb?”

O persoană pe tweeter. “La mulți ani pentru a 3 a aniversare -Prince George !! dar aici(in imaginea cu cainele)  el, un pic, isi otraveste câinele”.

 

tumblr_inline_oaq79240Cb1rpqds5_540.png.cf

Un altul, deosebit de furios, l-a  catalogat pe Prinț ca “Monarhist Monster-monarhistul monstru”. “Niciodată nu se da o crema de inghețată unui caine. În cel mai rău caz: cainele va muri, in cel mai bun caz: cainele va face diaree peste tot”.

Un alt demers a fost dus atât de departe încât postacul a spus ca Printul George ar trebui să meargă la închisoare pentru actul facut, care este o cruzime fata de animale, act iresponsabil, ba mai mult si plătit de contribuabili.

Palatul Kensington încă nu a facut nici o declarație cu privire la aceasta problema si nici daca Lupo a facut ceva moale in ultima vreme.

Oricum o pozitie ar fi necesara, ca nu cumva guvernul britanic sa se trezeasca in fata unei petitii semnate de milioane de englezi pentru un nou referendum pe aceasta tema.

 

sursa: http://www.dailymail.co.uk/debate/article-3705212/RACHEL-JOHNSON-barking-row-George-monarchist-monster-giving-Lupo-spaniel-ice-cream-lick-proves-GRIP.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 95