După mecanici urmează și piloții

3lig3153

După mecanici urmează și piloții
După mecanicii de locomotivă urmează rândul piloților să renunțe la muncă. Lufthansa va fi lovită din nou de greve începând cu mijlocul zilei de luni. În Germania afectate vor fi zborurile de pasageri. Cockpit dă vina pe escaladarea litigiului privind condițiile de muncă.

Mecanicii de locomotivă și piloții Lufthansa se întrec în cine lucrează mai puțin. După ce la căile ferate germane a existat o grevă pe scară largă de 50 de ore în acest weekend, acum piloții Lufthansa vor să înceapă și ei o sistare a lucrului, la începutul unei noi săptămâni. Uniunea Cockpit a anunțat o grevă generală de 35 de ore, ce ar fi trebuit să înceapă luni la ora 13.00 și să dureze până marți seara, cu puțin înainte de miezul nopții. Sunt afectate zborurile pe distanțe scurte și medii din Germania, spune purtătorul de cuvânt Markus Wahl de la Frankfurt.

Concernul acuză uniunea piloților că or provoca paralizia țării, fiind a opta grevă de acest gen de la Lufthansa din aproximativ o jumătate de an. În șapte landuri germane este luni prima zi de vacanță de toamnă, în alte două aceasta deja a început. Deja din weekend țara a fost grav afectată de greva generală a mecanicilor de locomotivă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Nach-den-Lokfuehrern-streiken-die-Piloten-article13808506.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1