Dustin Brown surprinde la Wimbledon

Dustin-Brown_1707373c

Dustin Brown surprinde la Wimbledon

Dustin Brown știe doar un singur lucru: Să fie mereu fixat pe obiectiv. Jucătorul în vârstă de 30 de ani joacă pur și simplu spectaculos. Un singur bărbat este garantat să lovească mingile lui Brown cu precizie mai mare: Rafael Nadal.

Dustin Brown este pur și simplu uimitor. Nu încape îndoială. Nu doar că arată foarte diferit față de colegii săi, dar și joacă complet diferit. Dustin Brown nu știe să dea doar jumătate. Atunci când el este pe teren, el dă tot ce poate, trimițând mingile cu o forță uimitoare peste fileu.

Dar împreună cu cea mai bună tehnică el face ca mingile să aterizeze în terenul adversarului. Germanul jamaican cu coama sa rasta este o prezență rară pe cele mai mari scene ale tenisului. Pe cât de bine poate el să joace tenis, pe atât de inconsecvente sunt prezențele sale la meciurile și competițiile de nivel înalt.

Dustin Brown are 30 de ani. În clasamentul mondial el este în mod clar în spatele unor jucători precum Marsel Ilhan, Malek Jaziri sau Kimmer Coppejans, pe poziția 102. Dar i-a mers și mai bine. Aproape cu un an în urmă el s-a propulsat până pe locul 78. Nu e rău, dar nici foarte bine.

Victoriile împotriva unor jucători de top sunt foarte adesea urmate de înfrângeri totale împotriva unor jucători neconsacrați. El nu a realizat nici un fel de progres stabil în clasa mondială. Dustin Brown este un mister, iar în iulie 2015 povestea sa enigmatică din tenis continuă.

http://www.n-tv.de/sport/Bob-Marley-mag-den-heiligen-Rasen-article15436211.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =