EBAY CEDEAZA UN SEF

urn-newsml-dpa-com-20090101-140522-99-02422-large-4-3Șeful PayPal se mută pe Facebook

Serivicul de plăți online aparținând Ebay, PayPal, pierde un om executiv important, pe numele său Davis Marcus, care a ales, conform informațiilor date chiar de el, să plece în favoarea companiei lui Mark Zuckerberg. Oare ce vrea rețeaua socială cu acest expert al plăților online?

Actualul șef al serviciului de plăți online PayPal, stabilit la nivel de grup de gigantul internetului Ebay, predă ștafeta. David Marcus trece la Facebook și face astfel un pas înapoi în cariera sa în vânzări.

În vârstă de 41 de ani, acesta va părăsi PayPal în 27 iunie, spune Ebay. De asemenea, Facebook a confirmat schimbul de personal și l-a numit pe Marcus “un lider recunoscut pe scară largă în industria de tehnologie”. Marcus însuși a scris pe Facebook, că CEO-ul Mark Zuckerberg la cooptat pentru o nouă sarcină.

Din 2011 Marcus lucrează pentru Ebay și a fost numit în anul următor ca șef al serviciului de plăți PayPal. Serviciul de plăți a generat în cadrul Ebay în ultimul an în jur de 41% din veniturile grupului și avea la sfârșitul anului 2013 peste 148 milioane de utilizatori din întreaga lume.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Paypal-Chef-wechselt-zu-Facebook-article12987891.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 10