Ebay introduce livrarea gratuită

Caprivi

Ebay introduce livrarea gratuită

Ebay a răspuns la faptul că pentru consumatorii germani este foarte important în decizia de cumpărare dacă se oferă transport gratuit. Cu Ebay Plus există un abonament, prin care costurile de livrare și returnare sunt eliminate. Cu toate acestea, doar pentru articole ale unor anumiți comercianți.

Platforma comercială Ebay oferă pe viitor o taxă de abonament pentru o livrare rapidă gratuită și o returnare gratis la o parte din articole. Pentru cumpărători serviciul Ebay Plus costă 19,90 euro pe an. Aceștia ar trebui să primească de asemenea acces la oferte speciale, după cum anunță concernul.

Șeful Ebay pe Germania, Stephan Zoll, spune că zece procente din ofertele Ebay vor deveni oferte speciale Ebay Plus. În acest fel vor exista aproximativ un milion de articole ce beneficiază de condițiile Ebay-Plus.

Programul este special dezvoltat pentru piața germană. Deja în Germania este foarte importantă diferențierea serviciilor de livrare, spune Zoll. Iar de asemenea returul gratuit este un factor important de decizie pentru clienți.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ebay-fuehrt-kostenlosen-Versand-ein-article15913696.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 88 =