Ebay și PayPal testează noi oferte

imago62524565h

Ebay și PayPal testează noi oferte

Cu diverse noi servicii companiile de internet Ebay și Paypal vor să mai câștige clienți în Germania. Este planificat un serviciu de livrare rapidă pentru cumpărătorii Ebay precum și construirea unui sistem de plată fără lichidități în restaurante și cafenele via Paypal.

Platforma online Ebay și serviciul de plăți Paypal vor să își dezvolte afacerile din Germania. Ebay testează în Berlin un serviciu de livrări în aceeași zi, astfel că, comenzile efectuate până în ora 14 să fie livrate până la maxim orele 20-22, spune șeful pe Germania, Stephan Zoll. Proiectul pilot cu filiala Deutsche Post, DHL, ar trebui să fie demarat în luna noiembrie și să ruleze conform previziunilor până la sfârșitul anului. Serviciul de plată Paypal se poziționează pe viitor mai puternic pe afacerile cu cumpărare pe bază de factură pe internet și introducerea a cât mai multe servicii unde nu este nevoie de plata cu lichidități, în special în locații precum pensiuni, restaurante, cafenele sau chiar la automatele de snacks.

Testul express al Ebay la Berlin ar trebui să ofere informații despre perspectivele unui astfel de serviciu. Taxa este de așteptat să fie de la cinci până la zece euro. În Statele Unite Ebay experimentează de asemenea cu livrări în termen de o oră. De asemenea există diferite start-up-uri care oferă achiziții cu livrare rapidă. Pe platforma sa Ebay va introduce de asemea un coș de cumpărături care să ofere cumpărătorilor o mai bună imagine de ansamblu. Prelucrarea unei achiziții va fi redusă de la 9 la doar trei clickuri. Acest proces va fi astfel simplificat și de asemenea clienții vor putea ridica marfa comandată direct din magazine. Iar Ebay va oferi de asemenea și achiziții pe bază de factură.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ebay-und-Paypal-testen-neue-Angebote-article13814576.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5