Ebay vinde vinuri în Germania

IMG_1386

Pe platforma online Ebay utilizatorii germani vor putea cumpăra de luna aceasta diferite sortimente de vinuri. Pentru a putea prezenta o ofertă cât mai diversă, compania încheie în prealabil o serie de parteneriate strategice.

Gigantul american Ebay a încheiat un parteneriat cu vinoteca WineDirect. Compania va avea disponibile sortimente de la circa 1600 de vinoteci din toată lumea. Potrivit revistei de profil onlinehaendler-news.de serviciul disponibil până acum doar în SUA va fi lansat în această lună și în Germania.

Prin această cooperare cu WineDirect utilizatorii germani ai Ebay vor avea acces la vinuri de consum, rare sau de excepție. Clienții nu trebuie neapărat să cumpere pentru ei vinurile, ele pot fi trimise cadou pentru ocazii speciale.

WineDirect este lider mondial în domeniul vinurilor distribuite prin sistemul Direct-to-Consumer-Service, spun specialiștii. În această ramură este vorba despre producători care vând direct clienților fără existența altor intermediari, aceștia fiind eliminați complet în mediul online.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ebay-verkauft-in-Deutschland-bald-Weine-article19695293.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 96