EBB, MECI,RDS, PRIMA

frig_01_e8da6baa50

EBP EUROBUSINESS PARC – START INFRASTRUCTURA

Luni administratorul EBP, DELIA UNGUR, a prezentat continutul contractului de 16 mil lei semnat între Municipalitatea orădeană și asocierea dintre firmele Selina, Construcții Erbașu și Electromontaj. “Obiectul contractului este introducerea de utilități în Parcul Industrial Eurobusiness de pe Șoseaua Borșului. In cel mult 31 de luni, întregul Parc Eurobusiness 1 va fi dotat cu utilitățile necesare constand in 2,3 km de rețea de apă,  1,4 km de canalizare menajeră, a unei canalizări pluviale de peste 2 km și a unei rețele termice de peste 2,4 km, precum si construirea a  peste 2 km de drumuri interioare. Din punct de vedere electric, contractul prevede realizarea unei bucle de alimentare cu energie electrică, dar și a 3 puncte de transformare”, a sustinut DELIA UNGUR. “În acest moment, Parcul Industrial Eurobusiness 1 este ocupat în proporție de 70% fiind atrase investiții de aproximativ 150 milioane euro, numărul locurilor de muncă noi fiind de 4.000. În total, administrația locală va fi investit pentru dezvoltarea acestei infrastructuri industriale suma de 16 milioane euro” a sustinut dl primar ILIE BOLOJAN.

 

MECI: PRIMARIE-PREFECTURA

Nu stiu unde va duce conflictul ce mocneste pe tema monopol CET sustinut de primaria oradeana, in discordanta cu pozitia prefecturii bihorene de verificator al legalitatii deciziilor si sustinator al liberalizarii concurentiale in domeniul furnizarii agentului termic.”Prin stabilirea zonei unitare A de încălzire se instituie monopolul operatorului de termoficare asupra zonelor din municipiul Oradea care sunt în prezent racordate la CET, încălcând astfel legea concurenţei.Ne vom trezi peste câteva luni, prin februarie-martie, că vor fi nenumăraţi orădeni care îşi vor pierde casele pentru că nu au putut plăti încălzirea, dar nici nu au fost lăsaţi să de debranşeze”, subliniaza prefectul, dl Pop Claudiu.

 

RCS&RDS SE DA CU PRIMA TV

Compania RCS&RDS este în discuții cu SBS Broadcasting pentru preluarea postului Prima TV.E

xista discuții și pentru televiziunea TV2 dinUngaria, deținută tot de SBS, dar ele s-au stopat și acum RCS doreste  cumpărarea Prima TV.

Oarecum logic, compania SBS Broadcasting a decis să separe operațiunile TV de cele radio in urma cu cateva saptamini. Compania a cerut CNA, trecerea licențelor radio ale Kiss FM, One FM și Magic FM pe firma P7S1 Radio Holding, după cum scrie paginademedia.ro

STIREA DE LA PAGINADEMEDIA a creat -:) urmatorul zambet:

La inceput femeia e ca si Real (“Fara egal”).
Dupa un timp, femeia e ca si Cora (“Stii de ce revii”).
Apoi e ca si Kaufland (“Nu gasesti alta mai ieftina”).
In cele din urma femeia ajunge ca si Carrefour (“Daca gasesti alta mai ieftina, iti returnam de 10 ori )

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 8