EBP-AGA DE FORMA

panorama-din-geam-1EBP-AGA DE FORMA

            Nastrusnicii de frica sau din exces de zel, în ședința ordinară de saptamina trecuta, a Consiliului Local Oradea pe tema modificărilor pe care Direcția Economică a Primăriei le-a propus în privința modului în care vor fi luate, hotărârile în Adunările Generale ale Acționarilor (AGA) s-a aprobat ca “fiecare hotărâre a AGA – indiferent de societatea comercială (OTL, Compania de Apă, Termoficare Oradea, EuroBusinessParc-EBP) va trebui prefațată de o hotărâre de Consiliu Local „care să ateste poziția acționarului majoritar” (Municipalitatea), iar dacă s-ar lua vreo hotărâre fără această „prefață”, atunci acea decizie devine automat nulă”.

UDMR  s-a revoltat prin Iulius Delorean și Huszar Istvan, care au contestat proiectul spunind  că dacă va fi aprobat, atunci, practic, membrii AGA , vor fi obligați să execute ordinul dat de Consiliul Local de parca fiecare societate nu ar avea un regulament propriu si  competente clare pentru AGA.Consilierul Iulius Delorean,dupa mai multe “conversatii” cu viceprimarul Malan, și-a dat demisia din AGA EBA.

Analizand mai profund problema ridicata de primarie (imaginea e de pe primarie, dar din alta zi decat cea de mai sus.-:)), ma gandesc sa nu cumva sa le fi trecut prin minte, temerea unei invazii inerente rusesti in Eurobusinessparc si AGA ar fi aprobat fara sa stie CL Oradea….vezi zambetul…

—————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile…….Niste rusi mergeau cu trenul prin Siberia. Pe seara, trenul se opreste. Sta o ora, sta doua …. La un moment dat, intreaba unul:

– Ce faceti, ba? De ce nu plecam?

– Schimbam locomotiva!

Dupa inca o ora:

– Ce faceti, ba? De ce nu plecam?

– Schimbam locomotiva!

Spre dimineata, acelasi tip:

– Ce faceti, ba? N-ati schimbat, inca, locomotiva?

– Ba da!

– Pai, si atunci, de ce nu plecam?

– Am schimbat-o pe votca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 47