Economia globala slabeste

hohes-angebot-geringe-nachfrage-oelpreise-stuerzen-weiter-ab

Prețurile la petrol aduc avertizări
Pe piața de valori petrolul va deveni treptat inconfortabil. Prețul petrolului ridică incertitudini suplimentare. Prețul aurului negru a scăzut rapid și a semnalat o slăbiciune a economiei globale. Acest lucru este valabil mai ales pentru Rusia.

Puternicul declin în prețul petrolului reprezintă cea mai mare scădere din aprilie 2013. Doar atunci barilul de petrol a mai scăzut sub pragul de 90 de dolari. Datele economice din zona euro și Japonia, dar de asemenea din China, sunt responsabile pentru tendința descendentă. În Germania, producția industrială a scăzut în luna august cu patru la sută față de luna precedentă. Acesta este cel mai clar declin din ianuarie 2009.

Perspectivele economice pentru zona euro își pierd tot mai mult din strălucire și pare că nu va deveni mai bine. Deoarece tendințele, precum și așteptările sunt clar în zona negativă, indicele economic Sentix pentru Euroland semnalează în prezent o stare de recesiune, spune Sebastian Wanke, analist la Sentix. Cel mai recent, Fondul Monetar Internațional FMI a prognozat pentru economia mondială din 2015 faptul că datoriile mari din sectorul privat vor afecta redresarea economică a țărilor industrializate.

http://www.teleboerse.de/rohstoffe/Oelpreis-funkt-Warnsignale-article13758891.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 83