Ecrane pe pantofi

Shiftware-SchuheUn pantof, care va înlocui mulți alții. Proiectul Shiftware dezvoltă un pantof căruia îi vom putea modifica aspectul în funcție de preferințe. Iar acest lucru ar trebui să fie posibil printr-un ecran flexibil.

Nu se potrivesc pantofii cu restul îmbrăcămintei? Această problemă ar putea avea pe viitor următoarea rezolvare: așa-numiții pantofi Shiftware, care sunt extrem de flexibili din punct de vedere al aspectului. Caracteristica lor specială este reprezentată de un ecran integrat, construit din hârtie electronică flexibilă, care se întinde în jurul călcâiului.

Apoi aspectul încălțămintei poate fi modificat prin intermediul unei aplicații pentru smartphone utilizând atât imagini statice, cât și animații. Iar acest lucru la calitate HD.

Cu toate acestea, încălțămintea nu este deocamdată disponibilă pe piață, dar va fi curând, dacă este să ne luăm după dezvoltatori. Proiectul va fi finanțat prin intermediul conceptului de crowdfunding, pe pagina de internet Indiegogo.

Susținătorii campaniei au introdus deja primele exemplare în producția de masă. În toamna anului 2016 se va da startul. Apelul echipei de inventatori de la New York pare să fi fost până acum încununat de succes: cu un total de 616.000 de dolari americani a fost depășit de 25 de ori primul obiectiv de finanțare în valoare de 25.000 de dolari.

Mulți oameni par extrem de interesați de astfel de pantofi. Aceștia sunt echipați de asemenea cu o tehnologie walk-to-charge, astfel că bateriile ce asigură funcționarea componentelor electronice se vor încărca în timpul mersului sau alergării.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bildschirme-machen-Schuhe-zu-Gemaelden-article16583791.html

One thought on “Ecrane pe pantofi

  1. Pingback: Ecrane pe pantofi - Eveste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4