Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter după reacțiile împărțite provocate de apariția sa în “Game of Thrones”

Ed Sheeran și-a șters contul de Twitter după reacțiile împărțite provocate de apariția sa în “Game of Thrones”. În timp ce unii fani au fost încântați să-l zărească pe starul Ed Sheeran în primul episod din sezonul al șaptelea al “Game of Thrones”, alții nu au reacționat cu la fel de mult entuziasm, argumentând că apariția episodică a cântărețului a fost o notă falsă în universul fantasy al serialului, relatează marți The Telegraph.

După ce un trailer la cel de al doilea episod sugera că Arya (Maisie Williams) se va reîntâlni în curând cu lupul ei, Nymeria, unii și-au exprimat speranța că animalul gigantic îl va mânca în curând pe personajul lui Sheeran.

Anterior în cursul acestei luni, după ce a fost nemulțumit de o parte din reacțiile negative din mediul online privind concertul său de la Festivalul Glastonbury, în general bine primit, Sheeran a anunțat că nu va mai posta pe Twittter, deși a precizat că își va lăsa feed-ul deschis pentru cei 19 milioane de follower-i. În schimb, a anunțat el, va comunica cu fanii pe rețeaua Instagram.

Acum însă, se pare că vedeta de 26 de ani a decis în final că Twitter-ul creează mai multe probleme decât merită, notează The Telegraph.

Unii au speculat că decizia ar fi fost motivată de publicarea unui articol de către Buzzfeed, intitulat “24 Tweets Ed Sheeran Will Probably Delete Soon” (24 de tweet-uri pe care Ed Sheeran le va șterge probabil în curând), deși nu există dovezi certe că solistul ar fi văzut articolul.

Articolul în cauză conține o serie de imagini cu unele dintre tweet-urile mai vechi destul de vulgare ale lui Sheeran, dintre care majoritatea datează din 2010, anul în care a împlinit 19 ani, dar și din 2011 și 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − 49 =