Edgybees strânge bani pentru AR în mașini și drone(video situatii de urgenta)

Este un lucru să lansezi o dronă când avem de-a face cu un accident rutier, pentru a avea o imagine de asamblu din aer cu ceea ce se întâmplă la sol, dar este mult mai bine pentru analiza situației dacă putem folosi realitate augmentată și să adăugăm automat imaginilor numele străzilor, locația personalului cheie, a mașinilor și altor bunuri relvante.

Asta este ceva ce Edgybees – un start-up cu sediul în Santa-Clara, specializat în prezent în realitate augmentată pentru drone – vrea să ofere personalului de prim ajutor. Sistemele sale au fost deja folosite de echipe de urgență în timpul incendiilor sălbatice din California și a inundațiilor după uraganul din Florida. Compania a anunțat recent că a strâns o sumă de 5,5 milioane de dolari dintr-o rundă de finanțare care include Motorola Solutions Venture Capital și Verizon Ventures, precum și 8VC, NFX, Aspect Ventures și platforma israeliană de corwdfunding, OurCrowd.

Compania are planuri pentru a folosi noile fonduri pentru a aduce tehnologia sa existentă de AR, pe care am văzut-o recent în acțiune cu organizația israeliană de prim ajutor, United Hatzalah din Ierusalim, către alte platforme și medii de aplicare. Acestea includ domeniul apărării, orașe inteligente, domeniul automotive și presă.

Ceea ce a început ca un joc pentru dezvoltare de tehnologii amuzante salvează acum vieți peste tot în jurul lumii, a spus cofondatorul și CEO-ul Adam Kaplan în declarația sa recentă. Răspunsul copleșitor primit din partea utilizatorilor de drone comerciale și industriale caută să promoveze AR și să facă parteneriate în domeniul serviciilor pentru stingerea incendiilor, siguranței publice și a căutării și salvării de persoane, aspect extraordinar, iar conducerea companiei producătoare abia așteaptă să pătrundă și pe alte piețe cu aceste noi aplicații pentru drone.

Edgybees raises $5.5M to bring better AR to cars and drones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 18 =