Educația lingvistică la nivel de secol 21 cu MondlyAR

Este binecunoscut faptul că învățarea unei a doua limbi este un mod excelent pentru cineva de a-și întări creierul și de a-și îmbunătăți procesul cognitiv. Studiile fiziologice au arătat că indivizii bilingviști nu doar că prezintă îmbunătățiri în capacitățile lor de multitasking și rezolvare de probleme, dar prezintă și un risc redus de a dezvolta boala lui Alzheimer și demență.

Din păcate, toată această putere cerebrală nu este ușor de obținut, învățarea unei limbi noi nu este un proces facil. Aceasta este frumusețea aplicației MondlyAR, o aplicație pentru învățarea de limbi străine care renunță la cartonașe și carnețele în favoarea tehnologiei AR. Lansat inițial ca o aplicație educațională standard pentru smartphone, Mondly este un serviciu complet de învățare. A fost încoronată “Aplicația Anului 2017” de către Facebook în regiunea EMEA după ce a strâns un număr impresionant, de 30 de milioane de descărcări.

Această noua implementare a tehnologiilor AR aduce aceleași servicii educaționale valoroase, dar de această dată cu o varietate de scenarii interactive care transformă living-ul într-o sală de clasă. Construită în cadrul parteneriat strâns cu cei de la Google, caracteristicile de inteligență artificială prezente în aplicație direcționează utilizatorul prin bazele a 33 de limbi diferite, printr-o combinație de elemente vizuale atrăgătoare și modele 3D care sigur îi vor ține captivați pe utilizatori.

Cu toate acestea, MondlyAR strălucește cu adevărat în funcționalitatea sa de recunoaștere a discursurilor. Este prima aplicație care se bazează pe AR și suportă această funcționalitate, iar utilizatorii pot aplica verbal răspunsurile lor la întrebările adresate de AI-ul aplicației, îmbunătățind astfel nu doar abilitatea de a înțelege limbi străine, dar și de a le vorbi corect.

https://vrscout.com/news/language-education-mondlyar-learning-app/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 54