Efectele valutare reduc din cifra de afaceri Metro

3n450232

Efectele valutare reduc din cifra de afaceri Metro

Metro este în plină transformare conform șefului consiliului, Koch. Managerul vede că afacerile de Crăciun reprezintă o bază solidă pentru constinuarea restructurării. În anul fiscal trecut vânzările au luat-o ușor în jos.

Grupul de vânzări cu amănuntul poate să se uite înapoi la un sezon solid de cumpărături de sărbători. În timp ce vânzările au scăzut corespunzător în primul trimestru al anului fiscal cu 2,2% la 18,3 miliarde de euro. Acest lucru s-a datorat în special efectelor negative ale cursului de schimb nefavorabil în special pentru Europa de Est și Rusia, dar și vânzărilor reale din Europa de Est. Analiștii se așteptau la circa doar 18,2 miliarde.

Șeful Metro, Olaf Koch a declarat că afacerile de Crăciun au fost pe general pozitive. Concernul a pus astfel o bază solidă pentru a îndeplini prognoza pentru sezonul 2014/15 și pentru a continua transformarea, a mai explicat acesta. Compania MDAX vrea ca în acest an comercial să crească ușor pe baza cifrei de afaceri lipsită de efectele valutare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Waehrungseffekte-druecken-Metro-Umsatz-article14309241.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 16