Elon Musk a vândut toate aruncătoarele de flăcări și a strâns 10 milioane de dolari

 

La doar patru zile după ce Elon Musk a anunțat că va vinde o ediție limitată a aruncătoarelor de flăcări marca The Boring Company, CEO-ul a confirmat faptul că toate cele 20.000 de unități din puternicul dispozitiv au fost vândute.

De la deschiderea pre-comenzilor pentru lansatorul de flăcări The Boring Co. Dispozitivul a arătat semne că se va epuiza rapid. Într-o serie de actualizări la doar 24 de ore de la lansarea oficială a dispozitivului, Musk a anunțat că 4000 de bucăți au fost vândute, ceea ce se traducea în rezervări în valoare de 2 milioane de dolari. Pe parcursul următoarelor zile, Musk a emis actualizări prin intermediul comunității online cu starea stocului de aruncătoare de flăcări, pe măsură ce s-a anunțat că numărul de rezervări pentru “ideea foarte proastă a lui Musk” a crescut la 7000, 10.000 și apoi 15.000.

Până marți Musk a remarcat că doar 25% din cele 20.000 de aruncătoare de flăcări disponibile mai erau disponibile, 17.500 de dispozitive fiind deja vândute. Nu a durat mult până și cele rămase au fost rezervate. Musk a anunțat în final miercuri vânzarea ultimului aruncător de flăcări, marcând astfel oficial vânzarea celui mai inovator produs al The Boring Company de până acum. Până atunci Musk reușise să strângă 10 milioane de dolari pentru suportul start-up-ului, care încearcă în prezent să pornească un proiect-prototip de tunel pe o distanță de 10 kilometri din nord-vestul Westchester către Brentwood.

Aruncătorul de flăcări marca The Boring Co. A pornit ca o glumă între Musk și urmăritorii săi de pe Twitter din decembrie anul trecut. Atunci CEO-ul Tesla și SpaceX a anunțat că dacă va reuși să vândă 50.000 de șepci cu Boring Company, atunci va începe să vândă și aruncătoare de flăcări. Aceste dispozitive sunt o altă modalitate de a face referire la filmul science-fiction “Spaceballs”, unul dintre preferatele lui Elon Musk. Spre deosebire de marfa din film, The Boring Company livrează aruncătoarele de flăcări împreună cu un extinctor gratuit.

Elon Musk sold out of flamethrowers, raises $10M for The Boring Company

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 24 =