Elon Musk are în vedere montarea de camere video în automobile Tesla

Fără doar și poate cele mai populare accesorii aftermarket care sunt cumpărate de deținătorii de Model S, Model X și Model 3 sunt camerele video de bord. Camerele subtile capabile de înregistrare video atât în fața mașinii cât și în spate sunt instalate de proprietarii de vehicule ca un efort relativ redus din punct de vedere al costurilor pentru supravegherea permanentă a vehiculului.

Obiceiul de a cumpăra o cameră video aftermarket ar putea dispărea curând printre proprietarii de automobile Tesla, dacă e să ne luăm după ultimul tweet al lui Elon Musk. CEO-ul Tesla a dorit să se adreseze unui comentariu pe care l-a postat un urmăritor al său de pe Twitter, care cere ca automobilele Tesla să vină pe viitor cu camere de bord integrate.

Utilizatorul a cerut exclamând că există un număr atât de mare de camere la bord pentru sistemul Autopilot, dar nici una pentru înregistrări video din trafic? Musk a răspuns, cum s-a mai întâmplat și cu alte ocazii, într-un mod concis și relativ vag, spunând că această caracteristică va fi inclusă curând. Musk confirmă astfel faptul că producătorul din Palo Alto are planuri pentru creearea unei camere de bord pentru automobile Tesla doar pentru a deschide posibilitatea utilizatorilor de a vedea înregistrări vide live din automobilele lor, non-stop. A fost deja confirmat faptul că Tesla înregistrează clipuri video din automobilele cu tehnologie Autopilot, cu scopul de a prelua înregistrări video în caz de accident, dar colectează de asemenea date privind mediul încojurător prin care se deplasează șoferii de Tesla, pentru a ajuta la dezvoltarea programului Autopilot, iar de aici și până la adaptarea echipamentelor pentru a fi folosite în scop de cameră de bord este doar un pas.

http://www.teslarati.com/elon-musk-hints-tesla-dashcam-feature-arrive-soon/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 18 =