Elon Musk distribuie un video cu linia de producție pentru Model 3

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a distribuit un scurt videoclip care prezintă renumita linie de asamblare modernă pentru Tesla Model 3, respingând astfel zvonuri recente care menționau că muncitorii din fabrici construiesc manual automobilele și că liniile automatizate de producție despre care vorbește nu ar fi fost gata.

Videoclipul a fost postat duminică pe Instagram, înainte de începerea unei săptămâni importante pentru tranzacționare, în care este posibil ca investitorii să fie influențați de recentele zvonuri cum că producătorul auto din California nu va fi capabil să continue dezvoltarea exponențială a producției de Model 3 și să atingă nivelul de 5000 de unități pe săptămână până la finalul anului.

Viteza roboților Kuka care se pot vedea sudând secțiuni din caroseria pentru Tesla Model 3 a fost redusă la 10% din viteza inițială, pentru ca privitorul să poată înțelege exact ce se petrece. Videoclipul este încetinit tocmai pentru a confirma consistența construcției iar înregistrarea este folosită în fabrică pentru ca operatorul care privește să poată opri roboții la timp, dacă ceva merge prost, a spus Musk pe Twitter.

Deși au fost văzute semne timpurii ale liniei de producție pentru Tesla Model 3, încă din luna aprilie când un Inginer de Service de la Kuka Robotics a dezvăluit existența unei “armate extraterestre” formată din 467 de roboți noi care se spune că vor fi folosiți pentru producția de Tesla Model 3, ultimul videoclip al lui Elon Musk este prima imagine clară și oficială a liniei de asamblare pentru Model 3 aflată în acțiune. O fotografie alb-negru a unui Model 3 aflat pe linia de producția a fost de asemenea postată recent de un angajat de pe linia de producție Tesla.

Pe măsură ce Tesla lucrează la dezvoltarea exponențială a producției pentru Model 3 și continuă cu planurile sale, compania menționează într-una din declarații că nu există probleme substanțiale cu producția Tesla Model 3 sau lanțul său de aprovizionare.

Elon Musk shares video of Tesla Model 3 production body line in action

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 14