Elon Musk spune că un Pick-Up Tesla va sosi după Model Y

Conceptul avangardist al celor de la Tesla pentru o camionetă prevede ca aceasta să fie suficient de mare pentru a putea căra o camionetă tradițională în benă, iar un astfel de concept va prinde viață abia după lansarea Model Y. CEO-ul companiei Tesla, Elon Musk, a confirmat zvonurile privind intenția companiei de a dezvolta o camionetă cu propulsie complet electrică, fiind prezentată o schiță a vehiculului în timpul unui eveniment de prezentare Tesla Semi.

Este o camionetă care poate transporta o altă camionetă, a declarat Musk. Iar în plus, aceasta se va putea conduce cu un permis de categorie obișnuită. Este un concept revoluționar, dar lui Elon Musk îi place. El a sugerat că monstruozitatea care va fi această camionetă complet electrică ar trebui să necesite un permis special de conducere, pentru camioane, dar nu va fi cazul.

Acest lucru se traduce în faptul că, cel puțin în SUA, vehiculul nu va depăși specificațiile unei camionete de clasa 6. După cum a sugerat Musk în luna septembrie, camioneta Tesla va fi cel mai probabil o versiune miniaturizată a camioanelor Tesla Semi și îi va lipsi una dintre punți. În loc de a utiliza patru motoare electrice derivate din cele prezente pe Model 3, cum se întâmplă în cazul Tesla Semi, camioneta electrică va utiliza cel mai probabil trei motoare, similar cu noua generație de Roadstere.

https://www.teslarati.com/tesla-pickup-truck-production-after-model-y/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 85