Embraer se promovează pentru armata germană

87784513

Piața aeronavelor militare prezintă o competiție puternică. De aceea directorul constructorului brazilian de aeronave, Embraer, face reclamă armatei germane pentru unul din modelele sale. În Berlin nu este pentru prima dată când se face referire la acest avion.

Constructorul brazilian de aeronave, Embraer, vrea să convingă armata germană cu aeronava lor de transport militar, KC-390. Prin acest model ei speră să pătrundă pe piața din Germania, spune directorul Embraer, Paulo Silva. Acesta ar fi declarat că este sigur că guvernul german va fi interesat de acest avion.

Aparatul de zbor nu este din punctul său de vedere un concurent direct pentru transportorul Airbus A400M, care este considerat un eșec datorită incidentelor nefericite pe care le-a suferit. A400M este semnificativ mai mare, KC-390 este mai flexibil. Nu este nici un secret faptul că guvernul portughez este interesat să cumpere.

Un purtător de cuvânt al Embraer a explicat că, KC-390 corespunde nevoilor actuale și viitoare ale forțelor aeriene. În anul 2016 actualul ministru federal al economiei, Brigitte Zypries de la SPD, a efectuat o vizită în Brazilia pentru a se informa în legătură cu proiectul, dânsa fiind pe vremea aceea secretar de stat. Nu au existat până acum discuții concrete cu guvernul federal german, subliniază Silva. Programul se desfășoară bine, el se află în faza de certificare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Embraer-umwirbt-die-Bundeswehr-article19687395.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 35