Enki Billy – o bicicletă rapidă și distractivă

Billy-Bike, o bicicletă electrică extrem de versatilă va fi lansată doar pentru piața americană. Dar cu un interes crescut manifestat din alte regiuni ale lumii, producătorul Enki a decis să distribuie produsul și peste ocean.

Industria de biciclete a venit cu specialiști deosebit de calificați pentru orice scenariu aplicabil. Fie că este vorba despre animale montane, de cruisere urbane sau biciclete turistice, nu există nimic la care producătorii să nu se gândească. Bicicleta pe nume Billy dezvoltată în SUA de către compania Enki reunește mai multe tipuri de bicicletă într-unul singur. În vara anului 2018 bicicleta va fi lansată pe piața americană. Dacă se vor găsi destule persoane interesate și în alte părți ale lumii, atunci Enki poate lua în considerare și încărcare unor containere cu direcția Europa.

Din punct de vedere vizual Billy este un amestec eficient între bicicletă BMX, Mountain Bike și Beach Cruiser. Pentru cel din urmă putem da ca exemplu roțile de construcție ușoară și dimensiune de 20 inch, cu anvelope voluminoase. În cazul ghidonului cei de la Enki s-au orientat către varianta unui BMX clasic. În plus, există elemente de arcadă față și spate complet reglabile, frâne cu disc și sistem de acționare prin curea de tip Gates. Echipamentul de componente este prin urmare, unul modern și de înaltă calitate.

Billy nu pare însă a fi o bicicletă electrică. Ca și motor a fost ales o unitate aproape invizibilă, ce dezvoltă un cuplu substanțial, produs de chinezii de la Bafang, acesta fiind alimentat de o baterie ascunsă în cadru. Acumulatorul detașabil este amplasat în tubul masiv din partea superioară a ramei de aluminiu. În ciuda acestor acestor soluții de reducere a greutății, aceasta nu depășește 24 de kilograme și va costa în jur de 2100 de euro.

https://www.n-tv.de/auto/Enki-Billy-Das-schnelle-Spass-Bike-article20174715.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1