EON LATIN AM

eon102~_pd-1376378346508_v-z-a-par-a-l

Afaceri dificile în America de sud
Divizia electrică este mereu o sursă de probleme pentru Eon. În contextul tranziției energetice, rezultatele sunt împinse înapoi în mod semnificativ. Există probleme importante în America de Sud.

Eon trebuie să înceapă noul an suferind de o nouă scădere a profiturilor. Cel mai mare concern energetic din Germania a raportat, conform proprilor informații, un profit mai redus cu 13% față de anul trecut. Deoarece energia electrică generată din surse regenerabile preucm cele eoliene sau solare sunt disponibile pe scară largă, Eon nu mai poate să își vândă propria energie decât la prețuri reduse. Obstacolele din străinătate se reflectă în rezultatele anuale. Vânzările au scăzut cu 11% la 31,82 miliarde de euro.

Profitul net al companiei a scăzut de la 1,41 miliarde de euro în aceeași perioadă a anului trecut la 1,22 miliarde de euro. Semnificativ mai mult decât în anul precedent a câștigat Eon la producția de petrol și gaze. Divizia a cunoscut o creștere de 92%, până la o cifră de afaceri de 339 milioane de euro.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Eon-Gewinn-bricht-erneut-ein-article12816851.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 4 =