ERA SHOPPING AGAIN

1292405901ERA SHOPPING REVINE

Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO) este unul dintre cei mai mari proprietari de centre comerciale din Romania, cu 4 locatii detinute in Iasi, Oradea, Sibiu si Suceava (cumuland o suprafata totala inchiriabila de 271.000 mp). Era Shopping Park Oradea este in prezent cel mai gol centru comercial din portofoliul companiei, celelalte spatii fiind ocupate peste 90%.

Era Shopping Park Iasi are cea mai mare rata de ocupare, cu 97% din suprafata inchiriata; Shopping City Suceava are un grad de ocupare de 96%, iar Shopping City Sibiu de 93%.

“Era Shopping Park Oradea trece printr-o etapa de dezvoltare care aduce formate noi de retail si va improspata mixul de retaileri deja existenti; traficul de cumparatori a crescut cu 15 – 20% in ultimul an, cea mai mare crestere de acest gen din centrele noastre; in perioada urmatoare, noi contracte de inchiriere urmeaza a fi anuntate”, a aratat Graham Kilbane, COO ARGO.

Dintre toate locatiile Argo, cea din Oradea detine cea mai mare zona dedicata amenajarilor interioare si mobilierului – Era Home Center- cu o suprafata de peste 15.000 mp, din care fac parte Mobexpert, Elvila, Lem’s, Natürlich, Bricostore si alte magazine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 72