Eric Trump, fiul președintelui Donald Trump, apariție surpriză pe Walk of Fame

Eric Trump, fiul președintelui american Donald Trump, a avut o apariție surpriză joi pe celebrul bulevard hollywoodian Walk of Fame, unde prietenul său prezentatorul de radio și DJ-ul Elvis Duran a primit o stea, relatează AFP.

În timpul evenimentului, fiul președintelui și soția sa, Lara, și-au aplaudat zâmbind prietenul, întâlnit în urmă cu mult timp la New York, a cărui emisiune matinală este una dintre cele mai ascultate din Statele Unite.

“Sunt prieten cu Eric și cu Lara Trump de ani de zile”, cu mult înainte ca magnatul imobiliar să se lanseze în campania prezidențială, a declarat Duran în timpul festivității, la care a fost remarcat și “prietenul său drag” Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Congratulations to our dear friend @ElvisDuran on your well deserved star! You are an incredible person and talent! pic.twitter.com/0y0qYckFqA

— ; Eric Trump (@EricTrump) March 2, 2017

Chiar dacă Eric Trump nu a luat cuvântul la eveniment, el a postat ulterior pe Twitter un mesaj de felicitare, în care laudă “talentul și personalitatea uimitoare” ale lui Elvis Duran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 40