Ericsson și Apple se invită în fața curții

RTR46RJP

Ericsson și Apple se invită în fața curții

Ambele companii intenționează și doresc să colaboreze strâns pe viitor. Dar nu pot conveni asupra plății brevetelor. Acum ei apelează la arbitrajul unei curți.

Furnizorul de echipamente de rețea Ericsson și grupul tehnologic Apple susțin în instanța de judecată utilizarea brevetelor de transmisie radio produse de grupul american. De asemenea, Ericsson sunt în fața unei instanțe din SUA pentru un proces împotriva Apple, raportează societatea suedeză. Drepturile de autor sunt mărul discordiei, spune Ericsson.

Apple vrea să stabilească în fața unui tribunal federal din California că brevetele Ericsson afectate nu sunt critice pentru comunicațiile rapide de date pe standardul LTE.

Apple este mereu dispusă să plătească unpreț corect de utilizare a brevetelor standard, a declarat un purtăror de cuvânt al grupului. În acest caz, trebuie să fie de acord, dar Ericsson nu este de acord cu prețul și solicită ajutorul instanței. Brevetelor tehnologice care fac parte din nucleul dur de standarde ar trebui tratate în condiții echitabile.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ericsson-und-Apple-ziehen-sich-vor-Gericht-article14322901.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 91