Erori care costa, la aeroportul din Berlin

3-format10

Mehdorn nu se mai așteaptă la costuri suplimentare

Șeful aeroportului capitalei germane, Mehdorn, aduce speranțe printre reprezentanții de la Berlin. Încurcatul proiect al aeroportului capitalei germane BER nu mai are potrivit datelor sale nevoie de nici un ban. O extindere însă nu este posibilă.

Viitorul aeroport al capitalei germane, BER, nu va fi mai scump de atât, potrivit cuvintelor administratorului Harmut Mehdorn. El a spus Comitetul de Transport și Construcție a Casei Reprezentanților că ei sunt foarte siguri că vor ieși la mal cu 5,4 miliarde de euro. Această sumă a fost numită de consiliul de supraveghere la mijlocul anului 2014 ca și buget de costuri și astfel suma precedentă a fost majorată cu 1,1 miliarde de euro. Mehdorn a spus că astfel aeroportul va fi avantajos din punct de vedere al costurilor, comparativ cu alte proiecte europene de acest gen.

Noul aeroport din Schonefeld ar trebui să intre în funcțiune în a doua jumătate a anului 2017. Planificarea erorilor, defectele de construcție și problemele tehnice au împiedicat până acum deschiderea inițial planificată ăn luna octombrie 2011. Posibilitatea există pentru întârzieri suplimentare, spune șeful tehnic al aeroportului Jorg Marks.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Mehdorn-erwartet-keine-weiteren-Kosten-article14277341.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 66