eșec în Germania

3igy3319

Dreamliner, eșec în Germania
Zborul direct către India ia o întorsătură neprevăzută. La câteva minute după decolare din Germania, au fost raportate probleme la cabina de pilotaj al aparatului de zbor Boeing 787. Piloții au făcut imediat cale întoarsă. Acum pasagerii sunt blocați la Frankfurt.

Incidentul ridică îndoieli cu privire la fiabilitatea celui mai avansat avion de transport pasageri produs în SUA. O mică crăpătură în parbrizul unui aparat de zbor de tip Boeing 787 Dreamliner a provocat ceva agitație.

Un avion de cursă lungă al companiei aeriene Air India a fost nevoit să se întoarcă la Main, după cum a declarat un purtător de cuvânt al companiei în cauză în noaptea de vineri cu aproximativ o jumătate de oră de la decolarea de la punctul de plecare din Frankfurt. Pasagerii nu au suferit de pe urma acestui incident. Echipajul de zbor al AI 120 a inițiat imediat procedurile de rutină pentru astfel de situații.

Manevra standard este considerată a fi aterizarea pe cel mai apropiat aeroport, dacă este posibil. Pentru mai multă siguranță a fost detașată o brigadă de pompieri care să asiste la aterizarea aparatului de zbor. Pasagerii urmau să zboare în aceeași noapte direct către New Delhi. Sosirea în India este astfel amânată cu peste 24 de ore datorită incidentului din Germania.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Dreamliner-wendet-ueber-Deutschland-article12804631.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 17