ESENTA MARGHITEI

 

ESENTA MARHITEIESENTA MARGHITEI

Diana Roman, este din MARGHITA, dar instalata in ORADEA fiind  fondatorul  societatii “Les Essences d’Amelie “.Este vorba de un start-up cu o cifra anualade afaceri, prognozata la o juma de miliard de lei vechi, undeva la cca 13 mii de euro intr-un domeniu FARA CONCURENTA-PARFUMERIE ARTIZANALA.Isi desfasoara activitatea cu patru angajati si desigur a trecut prin furcile caudine ale prevederilor legale de infiintare a unei astfel de activitati careia a trebuit sa i se gaseasca foarte multe interpretari adecvate, ca sa fie avizata.In esenta, ca tot e vorba de esente naturale, cititi mai jos prezentarea facuta pe propriul site pentru a va face idei de cadouri.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Toate amintirile DIANEI sunt legate de mirosuri. Fie ca este vorba despre perioada copilariei petrecuta in bucataria bunicii cu arome de portocale si scortisoara, fie ca este vorba de perioada feerica a adolescentei petrecuta alaturi de cel care a urmat a-i deveni sot invaluita in arome de trandafiri si frezii, florile si miresmele sunt cele care au condus-o pe drumul fara intoarcere al olfactivului.

Nascuta cu suflet de alchimist sub semnul Scorpionului, pasiunea ei pentru arome s-a transformat in obsesie si intr-o clipa a stiut: amintirile, jocurile mintii si nazuintele sufletului ei trebuiau transpuse in vapori de parfum natural.

Toate creatiile ei sunt influentate de pasiunea pentru aromaterapie, sinergii boeme, natural, muzica si arta.

„Cea mai mare dorinta a mea este ca esentele naturale sa va reintoarca sufletele si mintea la perfectiunea si frumusetea salbatica a Naturii. Bun venit in lumea mea parfumata !”

Les Essences d’Amelie este un atelier de parfumerie artizanala dedicat in totalitate parfumurilor naturale. Acestea sunt realizate handmade in loturi mici din cele mai pure ingrediente alese si selectate cu grija din toate colturile lumii. Fiind prima companie din Romania care prin creatiile sale face distinctia dintre aromaterapie si parfumerie luxurianta, Les Esseces d’Amelie marcheaza reinvierea artei uitate a parfumeriei naturale.

               Viziune

Prin creatiile sale, Les Essences d’Amelie isi doreste sa incalzeasca suflete, lumineze minti si sa dezvolte imaginatii devenind astfel prima companie din Romania recunoscuta pentru parfumurile naturale manufacturate.

               Misiune

                Intr-o societate care sta sub semnul chimicalelor nocive, ale produselor realizate in masa care nu spun nimic, misiunea noastra este de a readuce la viata conceptul de parfum natural creat din cele mai pure si exclusiviste ingrediente achizitionate de la cei mai renumiti distilatori mondiali, 100% naturale, prietenoase cu mediul, handmade, fara potential alergen ridicat si efecte secundare – menite sa stimuleze simturi si sa creeze amintiri.

               Valori

  • Calitate

Ne angajam sa folosim materii prime si ambalaje de cea mai buna calitate pentru crearea parfumurilor Les Essences d’Amelie.

Ne angajam ca ambalarea parfumurilor sa se faca in loturi mici pentru a asigura prospetimea si calitatea produsului finit.

  • Orientare catre client

Ne angajam sa construim relatii eficiente cu clientii nostri, sa le oferim produse si servicii de incredere la standarde inalte si sa-i ajutam sa gaseasca modalitatea potrivita de a-si satisface dorintele.

  • Sustenabilitate si comert echitabil

Ne angajam sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a achizitiona materii prime din surse sigure, nepoluate rezultate din comert echitabil; ne angajam sa reciclam si sa nu utilizam produse de curatare chimice nocive neprietenoase cu mediul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 81