Espirito Santo a grăbit lucrurile, are deja management nou

_76239751_191c5d55-9402-4e15-94ba-3289b785f723

Espirito Santo a grăbit lucrurile, are deja management nou
Banca potugheză Banco Epirito Santo (BES), nu mai putea aştepta şi a accelerat numirea noilor directori, evenimet ce se estimase să aibă loc la sfârşitul lunii iulie. Însă BES a declarat că directorii au fost deja numiţi. Banca Portugaliei a ordonat ca modificările să fie accelerate, din cauza grijilor cu privire la puterea financiară a societății-mamă, lovită, joi, de piețele bursiere mondiale. BES este una dintre cele mai mari banci din Portugalia.

Espirito Santo Financial Group, care detine o participatie de 25% în SIC, a declarat anterior că, econimistul Vitor Bento va fi, de la sfârşitul lunii iulie, noul director executiv al băncii și Joao Moreira Rato, care conduce agenția de datorii IGCP Portugaliei, va deveni director financiar.
Între timp, Jose Honorio devine director executiv adjunct. Cei trei vor înlocui membrii familiei Espirito Santo, inclusiv patriarhul său Ricardo Espirito Santo Salgado, care şi-a anunțat demisia din funcția de director executiv al SIC luna trecută.O reuniune a acționarilor stabilită pe data de 31 iulie va ratifica numirile, a mai spus BES.
http://www.bbc.com/news/business-28286262

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 39