Este posibil ca Twitter să se vândă?

29zfzy6i

O vânzare a Twitter ar putea fi convenită în următoarele 30-45 de zile. Rapoarte privind noi părți interesate de achiziție majorează prețul acțiunilor.

Serviciul de mesaje scurte Twitter atrage alți posibili cumpărători, spun rapoartele din presă. Concernul de media și divertisment, Disney, a angajat un consultant financiar pentru a avea posibilitatea de a lansa o ofertă, spune agenția de știri Bloomberg.

Potrivit postului de televiziune CNBC și gigantul software Microsoft face parte din potențiali cumpărători ai companiei, care a fost evaluată recent la 16 miliarde de dolari pe bursă. Facebook nu are nici un fel de interes față de serviciul de mesaje. O vânzare a Twitter s-ar putea conveni în următoarele 30-45 de zile, spun cei de la CNBC.

Twitter, Microsoft, Disney și Facebook nu au putut fi contactate pentru a oferi declarații pe marginea acestui subiect. Pe bursele americane posibilele oferte au fost sărbătorite cu o creștere de 3,3% a cursului acțiunilor, în ciuda unui mediu slab de pe piață.

Twitter cercetează propria sa vânzare, potrivit informațiilor din interior. Interese au și cei de la Google, prin concernul american de software, Salesforce. Twitter era considerat cândva un nou star al internetului, însă vânzările au mers tot mai slab și serviciul de mesaje scurte a rămas mereu în umbra giganților Google și Facebook. Clienții din publicitate au ocolit compania, dar și manageri de top i-au întors spatele.

Probleme pentru afacerile Twitter au fost cauzate și de concurența tot mai mare din partea rivalilor precum Snapchat sau Instagram. Twitter este de multă vreme un candidat pentru preluare. Directorul executiv al concernului, Jack Dorsey, nu a reușit până în prezent să dea un nou curs companiei.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Auch-Disney-und-Microsoft-sind-interessiert-article18728636.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 40