Euro Disneyland are nevoie de o injecție salvatoare

imago58229755h

Euro Disneyland are nevoie de o injecție salvatoare
Vizitatorii parcului de distracții Disneyland din Paris s-au plictisit. Oaspeții sunt în număr mai redus cu 2 milioane pentru Mickey și compania, față de nivelul de acum doi ani de zile. În consecință, pierderea este acum tot mai mare. Sosesc bani din Statele Unite pentru a ajuta. Prețul acțiunilor răspunde prin șoc.

Disneyland Paris are nevoie de un plan de urgență de un miliard din partea firmei sale mamă. După cum a anunțat compania Euro Disney, 420 de milioane de euro vor fi furnizate de către compania mamă din SUA, Walt Disney, direct companiei în necesitate. Alte 600 de milioane de euro din datorie vor fi convertite în acțiuni.

Walt Disney deține în prezent puțin sub 40% din Euro Disney, care are o valoare de piață de aproxmativ 110 milioane de euro. Președintele Euro Disney, Tom Wolber, a acuzat mediul economic dificil din Europa ca fiind motivul principal pentru criză.

Parcul tematic din jurul lui Mickey Mouse este situat în localitatea franceză Marne-la-Vallée din apropierea capitalei Paris, fiind una dintre cele mai importante atracții turistice din Franța. Din păcate acesta înregistrează pierderi de ani buni. La sfârșitul lunii septembrie anul economic 2014 încheiat deja a înregistrat din nou o scădere a numărului de vizitatori, 14,1 milioane, după cum raportează compania. În 2012 aproximativ 16 milioane de vizitatori au sosit aici pentru a 20-a aniversare a parcului.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Euro-Disneyland-braucht-Rettungsspritze-article13728546.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =