EUROSCEPTICII BRITANICI IN AVANTAJ LA ALEGERI

1400843791834_Image_galleryImage_SOUTH_OCKENDEN_UNITED_KIN

Euroscepticii au obţinut avantaj în alegerile locale din UK
Partidul anti –UE din Marea Britanie a obţinut câştig mare, in urma alegerilor locale de Vineri. Este o performanță puternică a Partidului Independenței din Marea Britanie, care pledeaza pentru retragerea Marii Britanii din UE . Cu o treime din voturile, declarate vineri, pentru 4.000 de locuri în 161 de autorități locale, UKIP a avut aproape 140 de locuri, peste totalul prezis de 80.
Labour a câștigat cea mai mare cotă de locuri, cel puțin 1400, peste 230 în special în Londra. Capitala cosmopolitană din Marea Britanie a sfidat în mare măsură creșterea UKIP .

Conservatorii premierului David Cameron au pierdut aproape 200 de locuri, în timp ce partenerii de coaliție, liberal-democraţii au pierdut chiar mai mult, aproximativ o treime. Potrivit BBC, proiectat la nivel national, rezultatul ar da UKIP 17 % din voturi, comparativ cu 31% pentru Labour și 29 % pentru conservatorii. Cameron a recunoscut că recursul UKIP a alegătorilor, a fost un act de furie pentru austeritate și îngrijorare cu privire la imigrația care a lovit Marea Britanie. Britanicii au votat, de asemenea, joi, la alegerile pentru Parlamentul European. Sondajele sugerează că UKIP ar putea obține cea mai mare parte din voturi în cursa pentru Marea Britanie 73 de locuri în legislativ. Aceste rezultate vor fi anunțate duminică, împreună cu cele din 27 de țări ale UE.
http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=315235767

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =