Eurowings pornește o acțiune masivă de reduceri

 

Prin falimentul Air Berlin de anul trecut se creează la nivel european o lipsă de oferte low-cost. Pentru a rezista concurenței, compania Eurowings, subsidiară a Lufthansa, anunță reduceri mari la bilete.

Eurowings, subsidiară a Lufthansa, a anunțat o acțiune masivă de reduceri având în vedere concurența crescândă. De acum și până la finalul lunii ianuarie vor fi puse în vânzare un total de patru milioane de bilete cu o reducere de 25%, explică reprezentanții companiei aeriene. Oferta este valabilă pentru 30.000 de zboruri din Germania, din Europa și chiar și în cazul zborurilor pe distanțe lungi, pentru o perioadă de rezervare până la finalul lunii octombrie. Concurența din Germania și din toată Europa este încă intensă pentru companiile aeriene, a declarat Oliver Wagner, CEO al Eurowings.

Lacuna care s-a format prin falimentul companiei aeriene Air Berlin se acoperă treptat. Săptămâna trecută Easyjet a început să opereze pe Berlin-Tegel, după ce compania aeriană low-cost a preluat o parte din Air Berlin. Britanicii vor să dubleze anul acesta numărul de pasageri, urmând să atingă pragul de 18 milioane.

Eurowings se află într-o poziție de creștere, chiar dacă Lufthansa nu a reușit să preia subsidiara austriacă a Air Berlin, pe nume Niki. Aceasta va trece acum sub conducerea Voeling, compania aeriană low-cost a concernului aerian IAG de origine britanico-spaniolă.

https://www.n-tv.de/wirtschaft/Eurowings-startet-massive-Rabattaktion-article20224089.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 57