Eurowings se luptă cu întârzierile

35e8da8815da0491f8574410173c6c9aNumărul mare de întârzieri au determinat în final compania Eurowings să înființeze un grup de lucru. Aproximativ fiecare al optulea zbor pe distanță lungă are întârzieri de peste trei ore. Este vorba despre o problemă de stabilitate.

Filiala Lufthansa, Eurowings, are probleme semnificative cu punctualitatea. 13% din zborurile pe distanțe lungi au avut întârzieri de peste trei ore, spune reprezentantul Lufthansa pentru subsidiara low-cost, Karl Ulrich Garnadt pentru Kölner Stadt-Anzeiger. Un grup de lucru recent format ar trebui să rezolve această problemă. El este sigur că aceste dificultăți pot fi depășite, spune Garnadt.

Eurowings oferă de la începutul lunii noiembrie și zboruri pe distanțe lungi. Acestea vor ajunge curând la un nivel de punctualitate pe măsura așteptărilor clienților, ne asigură Garnadt. Se face tot ce este posibil pentru a depăși cât mai rapid aceste dificultăți.

Consiliul de supraveghere Lufthansa a dat în decembrie 2014 undă verde pentru fondarea noii subsidiare low-cost, care să includă toți ofertanții low-cost ai companiei, precum Germanwings. Iar potrivit spuselor lui Garnadt, noua companie a fost bine primită pe piață.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Eurowings-kaempft-gegen-Verspaetungen-article16789076.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7