Eveniment de matchmaking dedicat companiilor din industria confecțiilor textile în Ungaria

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin biroul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la “B2B at Global Sustainable Fashion Week”, un eveniment de matchmaking organizat în 9 iunie 2017 în cadrul “Global Sustainable Fashion Week 2017”, la Budapesta, în Ungaria.

“Global Sustainable Fashion Week 2017” (GSFW) se desfășoară pentru a doua oară în capitala Ungariei, iar ediția din acest an va aduna organizații din Europa, Asia și America de Nord, active în industria confecțiilor textile și industriile conexe acesteia (eco-designeri, branduri celebre în lumea modei, organizații active în domeniul cercetării, studenți ai școlilor de modă, producători ce utilizează tehnologii ecologice, cât și reprezentanți ai organizațiilor din domeniul modei). Global Sustainable Fashion Week, va oferi vizitatorilor posibilitatea de a participa la conferințe internaționale, prezentări de produs, prezentări de modă, workshop-uri dar și alte activități interesante.

Unul dintre principalele puncte de interes din cadrul GSFW 2017 va fi “B2B at Global Sustainable Fashion Week”, un eveniment de brokeraj ce va lua forma unei sesiuni de întâlniri bilaterale de afaceri la nivel internațional. Obiectivul acestui eveniment este de a prospecta posibilitatea stabilirii unor relaţii economice şi de afaceri între organizații din Regiunea Centru cu organizații internaționale, găsirea unor modalităţi de cooperare în viitor, realizarea de schimburi de experiență pe marginea unor exemple de bune practici și însușirea know–how-ului rezultat din implementarea unor proiecte inovatoare în aceste domenii.

La acest eveniment sunt invitați să participe atât antreprenori români din domeniul confecțiilor, eco-designului, accesorii și bijuterii, firme care desfășoară activități conexe, cât și reprezentanți ai organizațiilor de cercetare, dezvoltare și inovare care doresc să facă transfer de know-how și schimb de experiență în vederea implementării unor proiecte comune.

Informații suplimentare cu privire la firmele participante și agenda evenimentului găsiți aici:
http://sustainablefashion.talkb2b.net/.

Pentru informații suplimentare legate de acest eveniment, dar și pentru sprijin în înregistrarea la întâlnirile de afaceri, vă rugăm să ne contactați la următoarele coordonate: Emil Toma, emil.toma@adrcentru.ro, tel. 0358401276, interior 465.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 9