EVgo taie prețurile încărcărilor rapide în SUA

Pe parcursul următorilor trei ani, numeroase mașini electrice de rază lungă vor ajunge pe piață cu prețuri sub 40.000 de dolari. Acest lucru va extinde baza de potențiali cumpărături către cei interesați în vehicule plug-in dar nu doresc să ia în considerare una care are o autonomie estimată mai mică de 330 de kilometri.

Acești noi proprietari vor afla rapid locațiile stațiilor de încărcare rapidă de pe marginea autostrăzilor pentru a face posibile călătorii mai lungi, dar acestea sunt de multe ori marcate necorespunzător, sunt operate de entități multiple, iar o încărcare rapidă este de cele mai multe ori deloc ieftină.

Cea mai mare rețea de încărcare rapidă din SUA a anunțat recent că introduce un nou sistem de taxare mai simplu și cu prețuri mai scăzute, tocmai pentru a se adresa unei părți din aceste probleme. Noile prețuri EVgo se vor aplica la peste 1000 de stații din toată țara iar prețurile se vor reduce atât pentru utilizatorii ocazionali cât și pentru clienții fideli ai rețelei.

Compania a prelungit de asemenea sesiunile de încărcare rapidă de la 30 de minute la 45 pentru utilizatorii Pay As You Go și la 60 de minute pentru clienții cu card de membru. Prețurile variază în funcție de regiune, iar utilizatorii cu card de membru vor plăti circa 0,15 – 0,21 dolari pe minut care se spune că este la fel de ieftin sau poate chiar mai puțin decât un vehicul mediu alimentat cu benzină, plus o taxă de 10 dolari pe lună.

https://www.greencarreports.com/news/1115535_evgo-simplifies-cuts-electric-car-fast-charging-prices-nationwide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 10