Secretul lui Einstein: “exista o forta extrem de puternica, pentru care, stiinta nu a gasit o explicatie, care include si guverneaza totul, este in spatele oricarui fenomen”

image1-480x264

Mesaj de speranță pentru o lume pierdută de la Albert Einstein

De la Albert Einstein, unul dintre cei mai mari gânditori ce au trăit vreodată si care a perfecționat Teoria relativității, s-a păstrat mesajul său cel mai prețios de speranta pentru o lume pierdută pentru copiii săi într-o serie de scrisori private extraordinare.

Conținutul acestor scrisori private, dar făcute publice de către familia sa demonstreaza recent o înțelegere spirituală profundă de o figură legendară din secolul 20, cunoscut pentru geniul sau științific.

La sfârșitul anilor 1980, Lieserl, fiica celebrului geniu, a donat 1.400 de scrisori scrise de Einstein la Universitatea Ebraică, cu ordinul de a nu publica conținutul lor până la două decenii după moartea sa. Extractul senzațional următor este unul dintre ele, care a fost scris pentru a Lieserl Einstein, dupa cum dezvaluie www.yournewswire.com.

“Cand am propus teoria relativitatii, foarte putini oameni m-au inteles, iar ceea ce urmeaza sa destainui umanitatii acum, se va ciocni de neintelegerea si prejudecatile din aceasta lume.
Te rog sa pastrezi aceste scrisori atat timp cat este necesar, ani, decenii, pana cand societatea este suficient de avansata pentru a accepta ceea ce voi explica mai jos”.

“Există o forță extrem de puternica, care, până în prezent, știința a nu i-a găsit o explicație oficială. Este o forță care include și guvernează toate celelalte, și este chiar în spatele oricrui fenomen care operează în univers și nu a fost încă identificata de noi.

Această forță universală este dragoste.

Cand oamenii de stiinta au cautat o teorie unificată a universului au uitat cea mai puternică forță nevăzută.

Iubirea este Lumină, care luminează pe cei care dau și primesc. Dragostea este gravitate, deoarece face ca unii oameni sa se simta atrasi de altii. Iubirea este gravitatie, deoarece ii face pe unii oameni sa se simta atrasi de altii. Iubirea e putere, deoarece multiplica tot ce avem mai bun si ofera umanitatii sansa de a nu pieri in propriul egoism orb. Iubirea expune si reveleaza. Pentru iubire noi traim si murim. 

Această forță explică totul și dă sens vieții. Aceasta este variabila pe care am ignorat-o pentru prea mult timp, poate pentru că ne este frică de iubire, pentru că este singura energia din univers pe care omul nu a învățat să o conducă în voie.

Pentru a evidentia iubirea, am creat o simpla subtituire in cea mai faimoasa ecuatie de-a mea. Daca in loc de E=mc2, acceptam ca energia pentru a vindeca intreaga lume poate fi obtinuta din multiplicarea iubirii cu viteza luminii la patrat, atunci ajungem la concluzia ca iubirea este cea mai puternica forta ce exista, deoarece nu are nici o limita.

Dupa esecul umanitatii in a utiliza si controla celelalte forte din univers, care pana la urma s-au intors impotriva noastra, este imperios sa ne hranim pe noi insine cu o alta forma de energie…

Daca vrem ca speciile noastre sa supravietuiasca, daca vrem sa descoperim sensul vietii, daca vrem sa salvam lumea si fiecare fiinta constienta ce traieste, atunci iubirea este unicul raspuns.

Probabil nu suntem inca pregatiti sa cream o bomba a iubirii, un mecanism destul de puternic pentru a distruge ura, egoismul si lacomia care devasteaza planeta.

Cu toate acestea, fiecare individ poarta cu sine un mic, dar puternic generator de iubire, a carui energie asteapta sa fie eliberata.

Cand o sa invatam sa oferim si sa primim aceasta energie universala, draga Lieserl, vom putea afirma ca iubirea invinge tot, ca poate transcende totul si orice, deoarece iubirea este chintesenta vietii.

Regret profund ca nu am fost capabil sa exprim ceea ce este in inima mea, care a batut in liniste pentru tine intreaga mea viata. Poate e prea tarziu pentru scuze, dar cum timpul e relativ, simt nevoia sa iti impartasesc ca Te Iubesc si datorita tie am ajuns la raspunsul suprem!

Tatal tau,
Albert Einstein”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 50