Experții bursieri pariază miliarde pe prăbușire

Legendarul investitor George Soros este unul dintre cei mai cunoscuți opozanți ai lui Trump. El pariază miliarde pe așa numitul “Raliu Trump”. Va da roade strategia sa?

Cursul record de pe piața americană de acțiuni îi face nervoși pe profesioniștii din domeniul financiar. La urma urmei, S&P 500 a crescut cu 260% de la minimul istoric din martie 2009, ajungând chiar la valoarea 17,6 din punct de vedere al raportului curs-profit, deci o valoare maximă istorică. Valoarea este semnificativ mai mare decât media anuală de 11-12, care corespunde de asemenea, creșterii profiturilor companiilor din indice. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că numeroși brokeri sunt tot mai sceptici.

Recent Mislav Matejka, strateg de capital la JP Morgan, a avertizat cu privire la șase aspecte, precum datele slabe de conjunctură, neatenția investitorilor și sezonalitatea indicelui S&P 500, care ar trebui să îndemne la precauție. În același ton ca și analiștii de la Goldman Sachs. Toată lumea se așteaptă ca randamentele de pe piața de acțiuni să se reducă, iar pieței îi va fi necesară o perioadă lungă de timp pentru a-și reveni din această conjunctură slabă. Profesioniștii din domeniul financiar cred ca va fi nevoie de surprize pentru ca piața să ruleze bine în continuare.

http://www.teleboerse.de/aktien/Boersengurus-wetten-Milliarden-auf-den-Crash-article19859572.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 56